Android 4.3 Camera app

Android 4.3 Camera app 1.1.40012

Deze download is niet langer beschikbaar. Reden kan zijn dat het programma niet langer beschikbaar is, er een veiligheidprobleem gedetecteerd werd of omwille van een andere oorzaak. U kunt deze alternatieven te downloaden:

Androids nieuwste camera-app voor iedereen

The Android 4.3 Camera app is niet beschikbaar als stand alone camera-app. Wil je wél een stand alone camera-app? Kijk dan eens naar Camera360 Ultimate. Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Veel opties en instellingen
  • Gebruiksvriendelijke interface
  • Maak 3D-panorama's
  • Foto's bewerken in galerij

TEGEN

  • De app loopt soms vast

Uitmuntend
8

The Android 4.3 Camera app is niet beschikbaar als stand alone camera-app. Wil je wél een stand alone camera-app? Kijk dan eens naar Camera360 Ultimate.

De Android 4.3 Camera app updatet je camera-app naar de app van Android Jelly Bean 4.3, Googles meest recente mobiele besturingssysteem. Ook al draait je smartphone nog op Android 4.2, kun je toch alvast genieten van de allernieuwste functies.

Nieuwe functies

Android 4.3 Camera app heeft vele interessante functies waarmee je levendige foto's maakt. Naast de reguliere camerafunctie, heeft de app een panoramamodus, videomodus en een zogenaamde Photosphere-functie. Hiermee maak je interactieve panorama’s in 3D.

Doorgaans kies je de automatische functie voor het maken van een foto, maar de echte hobbyfotograaf prefereert natuurlijk de handmatige modus. Hier stel je zelf onder andere de sluitertijd en witbalans in. Ga je liever voor de gulden middenweg? Kies dan voor één van de verschillende scènemodi: sport, tegenlicht, nacht of feest.

Uiteraard heb je in de reguliere cameramodus de mogelijkheid om de flits aan of uit te zetten, de frontcamera in te schakelen en de geavanceerde opties op te roepen.

Andere leuke functies van de Android 4.3 Camera app zijn geotagging en een zelfontspanner.

Niet altijd perfect

De Android 4.3 Camera app presteert uitstekend en heeft geen problemen met smartphones als de HTC One of Samsung Galaxy S4. Oudere telefoons werken logischerwijs iets minder soepel samen met de app. Bovendien hangt de uiteindelijke kwaliteit van de foto’s mede af van hoe goed de camera is.

We hebben de app getest op een Samsung Galaxy Nexus. Over het algemeen doet de app het naar behoren, al er treden er een aantal kleine problemen op. Tijdens het browsen door de foto’s loopt de app af en toe vast en moet je de galerij opnieuw opstarten. Daarnaast werkt de Photosphere-functie prima, maar eenmaal gerendered beweeg je niet altijd even vlot door de panorama. 

Meeste download Fotografie voor Android

Meer